Sistem Pengurusan Masjid
[ kembali ke Laman Utama ]

Mukaddimah

1. Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) merupakan salah satu dari 30 buah Jabatan Negeri di bawah Pentadbiran Kerajaan Negeri Pahang.

2. Di bawah pentadbiran JAIP, terdapat 7 bahagian, 14 buah Pejabat Agama Islam Daerah (PAID), 17 buah Sekolah Menengah Agama dan 1 Sekolah Agama Tinggi.

3. Bahagian Pengurusan Masjid adalah salah satu bahagian di JAIP dan mempunyai 12 orang pegawai yang menguruskan hal-hal berkaitan masjid di seluruh Negeri Pahang.

4. Sistem Pengurusan Masjid ini dibangunkan supaya rekod dapat disusun dengan lebih teratur dan kemas di samping maklumat dan laporan dapat dicapai dengan lebih cepat dan berkesan.
 No KP Pengguna :
 Kata Laluan :

[ Tukar Kata Laluan ]
Paparan terbaik adalah dengan menggunakan Internet Explorer 5.0 ke atas dengan resolusi (1024 x 768)
Hakcipta Terpelihara © 2004 - 2010 Bahagian Teknologi Maklumat Negeri Pahang